Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras

Re: Token Reset Apple HomeKit

Reply
cwrobertson
Aspirant
Aspirant
I need a token reset for my vmb4000.

Model: VMB4000 | Arlo Pro/Pro2 Base Station
ShayneS
Arlo Moderator
Arlo Moderator

@cwrobertson

 

I have reset the token, please reboot your base station and try again.

 

Thanks

cwrobertson
Aspirant
Aspirant
Still not showing any devices found when it searches for HomeKit.
Model: VMB4000 | Arlo Pro/Pro2 Base Station
ShayneS
Arlo Moderator
Arlo Moderator

@cwrobertson

 

I reset it again, please pull the plug and wait a minute or two.

cwrobertson
Aspirant
Aspirant
Ok reset it and waited 3 min. Then plugged in. Cameras back up. Still no HomeKit devices shown.
cwrobertson
Aspirant
Aspirant
Any other ideas?

I even brought an Apple TV 4K next to it and plugged it in as well for power so it was all within feet of each other.
cwrobertson
Aspirant
Aspirant
I honestly don’t know why this has to be so hard. It never works as instructions say it should. Just keeps spinning looking for devices.

Why?????
Model: VMB4000 | Arlo Pro/Pro2 Base Station
cgorriaran
Aspirant
Aspirant

That did it. Thx!

cwrobertson
Aspirant
Aspirant
Any other thoughts on how to get this to work with HomeKit?
Model: VMB4000 | Arlo Pro/Pro2 Base Station
cwrobertson
Aspirant
Aspirant
Anyway someone can help me get this working?

I don’t mean to be a bother at all I am just frustrated with trying to follow instructions that simply don’t seem to work.
Model: VMB4000 | Arlo Pro/Pro2 Base Station
Jamesxu
Aspirant
Aspirant
Same issue here, can’t connect HomeKit.can you help?
Model: VMB4000 | Arlo Pro/Pro2 Base Station
ShayneS
Arlo Moderator
Arlo Moderator

 

@Jamesxu

 

I have reset the token, please reboot your base station and try again.

 

dirt7566
Aspirant
Aspirant

I have the same issue, I bought a refurbished base station to connect my cameras to HomeKit and it says device is out of compliance.

 

jason

 

JamesC

Centerface
Aspirant
Aspirant
Like others in this thread I’m having issues setting up my SmartHub with Homekit. This is the first time setting it up and it’s getting stuck on “Discovering your devices”.

Firmware is up to date, and I’ve power cycled the hub a couple times now.
Model: VMB4540 | Arlo Pro 3 SmartHub
Jamco
Aspirant
Aspirant

I cannot believe this integration with HomeKit is still a problem with Arlo. I noticed around a month ago my cameras were no longer working in HomeKit after working fine for around  a year. I finally deleted them from HomeKit and started the integration using the Arlo app when I got to the same issue that everyone else has encountered indicating “searching for device” and getting no further. Since I am running the latest firmware and the Arlo 3.5.8 and still having a similar problem with people going back 3 years without a reasonable software fix from Arlo I can only assume the Arlo team cannot fix the issue as it must be a bug deep within the code.  Please provide me a token reset or whatever work around the team has come up with before I remove the cameras entirely and go with another competitor.  Thank you 

ShayneS
Arlo Moderator
Arlo Moderator

@Jamco @Centerface @dirt7566

 

I have reset the token, please reboot your base station and try again.

Jamco
Aspirant
Aspirant

Done and works 

thank you 

Darkknight3008
Aspirant
Aspirant
Hello I also need this token reset. Can you please help me?
@ShayneS
Model: VMB4000 | Arlo Pro/Pro2 Base Station
ShayneS
Arlo Moderator
Arlo Moderator

@Darkknight3008

 

I have reset the token, please reboot your base station and try again.

Dpaz
Aspirant
Aspirant
James,

How can I request a reset token for base station as well?
pgm_hellas
Aspirant
Aspirant

Can you please reset my Homekit Token on my Arlo Pro2 Hub. It used to work without issues but not I can't get it to connect to the same access point and Home. I reset the home in homekit, rebooted but the problem persists. 

 

Thanks

Model: VMB4000 | Arlo Pro/Pro2 Base Station
ShayneS
Arlo Moderator
Arlo Moderator

 

@Dpaz @pgm_hellas

 

I have reset the tokens, please reboot your base station and try again.

Mrjjh
Aspirant
Aspirant
Please can you send a token to reset it. I am having an issue with HomeKit and have updated the app as suggested.
Model: VMB4000 | Arlo Pro/Pro2 Base Station
ShayneS
Arlo Moderator
Arlo Moderator

 

@Mrjjh

 

I have reset the token, please reboot your base station and try again.

Mrjjh
Aspirant
Aspirant
Thank you it’s working now
Model: VMB4000 | Arlo Pro/Pro2 Base Station