Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras|NETGEAR
Reply
Highlighted
Aspirant

Arlo community - Connection problem

Hi,

 

I bring to your attention that when we open the page https://community.arlo.com, that we click in the top right on "My Arlo", we are directed to https: //my .arlo.com/#/login.

 

Out of this page, it is impossible to connect! The messages are:
"A newer version of Adobe Flash Player is required. Please install the latest version, which you will find here. "
or
"Your session has expired, please reconnect."

 

That even after doing CTRl + F5 and cleaned the "complete" browser history.

 

To connect to forums, you have to answer one of the topics

 

Regards

Dom

Message 1 of 2

Accepted Solutions
Guru

Re: Arlo community - Connection problem

Just tried this on W10 and Chrome. The Flash banner is normal - click on the link in it and allow Flash to run. This will happen every time you restart the browser. I use sleep mode and leave the browser open so I rarely have to do this.

 

I'm not sure what you're saying about using the community pages. My Arlo is to the devices, not the community. The community part is lower and has a separate login. I may be missing something here.

Message 2 of 2

All Replies
Guru

Re: Arlo community - Connection problem

Just tried this on W10 and Chrome. The Flash banner is normal - click on the link in it and allow Flash to run. This will happen every time you restart the browser. I use sleep mode and leave the browser open so I rarely have to do this.

 

I'm not sure what you're saying about using the community pages. My Arlo is to the devices, not the community. The community part is lower and has a separate login. I may be missing something here.

Message 2 of 2