Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras

Sync button not operable

Reply
Discussion stats
  • 5 Replies
  • 2874 Views
  • 5 Likes
  • 4 In Conversation
Highlighted
Initiate
Initiate

Sync button on model: VMS3430 not operable.  No light displayed after pressing sync button for 2 seconds.  Thank you!


Accepted Solutions
Highlighted
Guru Guru
Guru

That may be holding the button to long... ( it puts the base into a different mode )

 

Try and just do a quick press on the base's sync button and then push the camera's button

--------------------------------------
Morse is faster than texting!
--------------------------------------

View solution in original post


All Replies
Highlighted
Guru Guru
Guru

That may be holding the button to long... ( it puts the base into a different mode )

 

Try and just do a quick press on the base's sync button and then push the camera's button

--------------------------------------
Morse is faster than texting!
--------------------------------------

View solution in original post

Highlighted
Initiate
Initiate

TomMac,

 

Thank you for your response.  I'm up and running. 

Highlighted
Aspirant
Aspirant
This didn't solve my install issue, still no lights on router and goes to Amber on camera in 5 seconds...
Highlighted
Guru Guru
Guru

No lights at all on the base?  That's a problem of either bad power supply or base.  Return the system to the store and swap for a new one.

Highlighted
Guru Guru
Guru

Rbaitfish wrote:
This didn't solve my install issue, still no lights on router and goes to Amber on camera in 5 seconds...

As mentioned, if no lights at all, there's more than syncing problems.

 

The LEDS from left are, POWER - INTERNET - CAMERAS.

 

If the first two aren't Green, you'l never be able to get the system working. After the first two, then syncing a camera turns the third LED green.

 

So.... what color are the LEDS on your base?

--------------------------------------
Morse is faster than texting!
--------------------------------------