Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras
× Urgent: Activate Two-Step Verification
Arlo requires all users to activate two-step verification by Nov 30th, 2020 to continue to access your recordings, devices, and account.
Please enable this feature now. Learn More.

Getting solid gray color on cloud library recordings. Happens on both Ultra cameras.

Reply
Discussion stats
Highlighted
Arlo Moderator
Arlo Moderator

The development team is investigating reports of this issue. We will provide an update as soon as we have more information.

Highlighted
Tutor
Tutor

Its honestly about time.  People have been complaining about this issue for weeks if not months....  still never received any reply to my support inquiry from over a week ago.

 

Arlo support is a disaster. 

Highlighted
Tutor
Tutor

Hi everyone!

 

Received an email today after speaking with Level 2 arlo support yesterday and sending them a bunch of pictures using different browsers and devices of the issues. 

 

The email states that there will be an update deployed today that SHOULD resolve the issue.  Be sure to update when its available and report back 🙂 

Highlighted
Tutor
Tutor

Good to hear. Hopefully this update fixes this problem and doesn't introduce others.  Hopefully.

Highlighted
Tutor
Tutor

Well, it's been a few days now - no firmware updates received on my end (for either the base or cameras).  HOWEVER, all of my thumbnails are now working as expected.  So far, for me at least, it appears to be working.  Before this, I usually had around 25% of my images corrupted. Now I haven't had a one corrupt image since Oct 1st.  Fingers crossed.

Highlighted
Tutor
Tutor
Your very correct! No updates on our end so I wonder if it was a server side update on there end that was distorting the thumbnail and preview images?

But so far since the first I have had only ONE corrupt image. Before I was at a rate of around 75% corrupted preview and thumbnail images.

I messaged support to find out how this “update” was coming but I’m assuming it was strictly on there end as we all assumed it was Arlos fault.
Highlighted
Tutor
Tutor
I have also had much better motion detection as far the camera differentiating from person vehicle animal etc
Highlighted
Arlo Moderator
Arlo Moderator

If anyone is still experiencing this issue from their library recordings, please contact the Support Team to further investigate this issue. You will find several options for contacting support in the provided link.

View solution in original post

Discussion stats