Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras|NETGEAR
Reply
Highlighted
Guide

The rules under Armed mode are different for each device I use to log into my account.

Attached is a photo of my Armed rules viewed from my PC (I will attach the other photo from my iPhone below this post). This started today when I hooked a new Arlo Solar Panel to one of my cameras. Backstory...every time I've added another camera there is always a "blip" with my Arlo iPhone app and/or PC account (ie. custom modes altering or disappearing). Usually I just remake the custom mode, but this time is different. I can't change Armed mode. I've tried resetting the Base Station, logging out and back in on my PC and iPhone, and deleting the Also app and reinstalling it on my iPhone, but nothing works.

 

I suppose I can delete all the affected cameras and sync them to the Base Station again, but that will be very arduous since they are all mounted very high up.

 

Any suggestions/help would be appreciated.

 

Diana

Model: VMC4030P | Arlo Pro 2 Wire-Free Camera
Message 1 of 4

Accepted Solutions
Guide

Re: The rules under Armed mode are different for each device I use to log into my account.

Thank you for getting back with me JamesC.

 

I wanted to let you know that the problem corrected itself. idk how, but now my modes are correctly syncing on all devices.

 

Thank you for your help.

Message 4 of 4

All Replies
Guide

Re: The rules under Armed mode are different for each device I use to log into my account.

Pic from my iPhone app...

Message 2 of 4
Community Manager

Re: The rules under Armed mode are different for each device I use to log into my account.

Diana6515,

 

Does this cause any issues? Is the Armed mode behaving as you would expect when it is enabled?

 

JamesC

Message 3 of 4
Guide

Re: The rules under Armed mode are different for each device I use to log into my account.

Thank you for getting back with me JamesC.

 

I wanted to let you know that the problem corrected itself. idk how, but now my modes are correctly syncing on all devices.

 

Thank you for your help.

Message 4 of 4