Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras

Re: Google Home Linking not working

Reply
Discussion stats
  • 2 Replies
  • 1263 Views
  • 1 Like
  • 2 In Conversation
brizzo
Star
Star
I successfully had my google home and arlo accounts linked. Today I unlinked them (big mistake). Now when I try to link them again in the google home app, it lets me sign into arlo, and tells me that the accounts are linked. But this is where problems start. When I go back to the google home page, it’s like they were never linked. I read someone else on here who had the same problem. He solved it by renaming his cameras in the arlo app. I tried this without success. Any ideas?
Model: VMC4030P | Arlo Pro 2 Wire-Free Camera
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
brizzo
Star
Star
OK, I finally got the answer. I just got done talking with Google. They told me to tell my Google Home to “sync all my devices.“ This fixed everything. Give it a shot

View solution in original post

2 REPLIES 2
brizzo
Star
Star
OK, I finally got the answer. I just got done talking with Google. They told me to tell my Google Home to “sync all my devices.“ This fixed everything. Give it a shot
ralfyguy1
Luminary
Luminary

@brizzo wrote:
OK, I finally got the answer. I just got done talking with Google. They told me to tell my Google Home to “sync all my devices.“ This fixed everything. Give it a shot

This did not work for me. It still says it's not responding een though it confirmed that everything is syncing up.

Discussion stats
  • 2 Replies
  • 1264 Views
  • 1 Like
  • 2 In Conversation