Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras

Been trying for a month to get Base Station and camera back online. Shows no devices available.

Reply
Discussion stats
  • 5 Replies
  • 172 Views
  • 0 Likes
  • 4 In Conversation
PissedWolf Aspirant
Aspirant

Been trying for a month to get my wireless base and camera devices back online
( Base and four camera via Arlo iPhone App) Just now August 28th, 2019 find out Arlo Netgear parted ways. App shows no devices. Attempt to re-add base station to be able to re-add cameras. (For uptenth time) Unable to do so. NO DEVICES FOUND!!) Arlo app states devices not found!!
WTF!!

Attempted several times to reach tech via Internet and support at ‭+1 (408) 907-8000‬
350 E Plumeria Dr
San Jose CA 95134

No help!! Even left my name and phone number at above number. Have yet to get a response!!

Model: VMB3000 | Arlo Base Station
PissedWolf Aspirant
Aspirant

VM3000

Model: VMB3000 | Arlo Base Station
Guru TomMac Guru
Guru

https://www.arlo.com/en-us/support/contact.aspx

--------------------------------------
Morse is faster than texting!
--------------------------------------
Guru StephenB Guru
Guru

@PissedWolf wrote:

 ‭+1 (408) 907-8000‬


That's not the correct phone number for support.  Use the info in @TomMac's link.

MiltonCottage Aspirant
Aspirant

I have 1 camera out of my original 4 working as it should. One of the others periodically will connect to base station and the other 2 just flash a blue light whilst trying to sync with no joy connecting, then get an orange light.

Guru StephenB Guru
Guru

@MiltonCottage wrote:

I have 1 camera out of my original 4 working as it should. One of the others periodically will connect to base station and the other 2 just flash a blue light whilst trying to sync with no joy connecting, then get an orange light.


Perhaps try Arlo support: https://www.arlo.com/en-us/support/contact.aspx