Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras
× Urgent: Activate Two-Step Verification
Arlo requires all users to activate two-step verification by Oct 31st, 2020 to continue to access your recordings, devices, and account.
Please enable this feature now. Learn More.

Re: Local Recordings not showing in library

Reply
Discussion stats
  • 32 Replies
  • 2298 Views
  • 1 Like
  • 6 In Conversation
Highlighted
Aspirant
Aspirant

True. I am also only experiencing problems with the local library on the SD card. The problem with the videos not showing up in the cloud as well was brought up by someone else in this thread. I have currently no subscription and can therefore not say anything with regard to the cloud.

Highlighted
Arlo Moderator
Arlo Moderator

@nicomohler

 

Thank you for clarifying, I am looking in to your new report provided earlier. 

Highlighted
Aspirant
Aspirant

I just wanted to say that my issue got solved by the ARLO support team. After having updated the app and after reinstalling the app several times I unplugged the hub from the main power source and plugged it back in after 10 seconds. After that the dropdown menue where you can chose "local library" showed up again. I already unplugged the hub before but apparently after the app update of today it worked out like that. Hope that this may help others as well with the same problem.

Highlighted
Mentor
Mentor
I am running your latest up that you released on Monday and it did not solve the problem
Highlighted
Arlo Moderator
Arlo Moderator

Hi @Johnny290

 

Have you tried pulling the plug on the base station and re-plugging it in after 10 seconds?

Highlighted
Mentor
Mentor
Yes I have tried as a matter of fact I just did it again after you post. It only works over my local network. I can set it up over Verizon's Network and it will work just fine but as soon as I force close the app and open it again it no longer works over Verizon's Network it will only work over my local network my Wi-Fi at home
Highlighted
Mentor
Mentor
I've also tried uninstalling the app and reinstalling app and that has not worked
Highlighted
Guide
Guide

I found a cure I have pulled all my camera’s inside the house and went through my app and turned them off then i removed them entirely as well as the smart hub. Then i started over let it find the smart hub and it did and also checked for new updates. There were no updates for the smart hub but i did update the arlo app the recent last few days. Then one by one i added my cameras back on and hit the sync button in each camera and i had to go back to the inter web and sign on to my.arlo.com and re added the cameras to participating status so I’m 5out of 5 cameras are back up and running and I’m getting dinged like crazy and the library on the inter web as well as my iPhone app is getting the cloud notifications and as well as storage is fine now. 

Discussion stats
  • 32 Replies
  • 2298 Views
  • 1 Like
  • 6 In Conversation