Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras

Re: All Options Under Mode Have Disappeared

Reply
Discussion stats
  • 12 Replies
  • 640 Views
  • 0 Likes
  • 4 In Conversation
Bret1979
Aspirant
Aspirant

all My options under mode have disappeared.

Model: VMC4030 | Arlo Pro Wire-Free Camera
steve_t
Master Master
Master

Where? In your app? Have you tried restarting the app? Or uninstalling the app and reinstalling it? Have you checked in the web client whether it's showing the same thing?

Bret1979
Aspirant
Aspirant

I have looked for updates and can’t find any, deleted the app and started over and no success. I can’t turn off the cameras like I normally do under more so I am continuing to get alerts that’s there is motion.

Bret1979
Aspirant
Aspirant
I have tried all those options still with no luck.
jguerdat
Guru Guru
Guru

It's not clear that you tried a browser - did you? Have you tried rebooting the base? WHat are the LEDs on the base showing?

ShayneS
Arlo Moderator
Arlo Moderator

Hi @Bret1979

 

Do you happen too be on an Android device using Arlo App 2.7.1?

Bret1979
Aspirant
Aspirant
I have an IPhone x
ShayneS
Arlo Moderator
Arlo Moderator

@Bret1979

 

Do you have a screenshot of the missing settings/features?

Bret1979
Aspirant
Aspirant
I use to have three or four options under mode. They have all disappeared.
jguerdat
Guru Guru
Guru

Log out and back in. Reboot the phone and reinstall the app. Use a web browser to see if things work right there.

ShayneS
Arlo Moderator
Arlo Moderator

@Bret1979

 

Along with what jguerdat mentioned, is this issue easy to replicate or is it occurring at random times?

Bret1979
Aspirant
Aspirant
It started about two weeks ago and has not gone back to normal since. The weird thing is i have done nothing with the system in over a year.
ShayneS
Arlo Moderator
Arlo Moderator

@Bret1979

 

Can you provide a screenshot of the missing options? Are the options missing on the web page as well?