Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras

Re: Pro 3 Camera

Reply
Discussion stats
  • 4 Replies
  • 157 Views
  • 0 Likes
  • 2 In Conversation
Wighty
Aspirant
Aspirant

Hi, I have 3 Pro 3 and 1 Floodlight. I have a home Hub and a very very strong WIFI. All have a solar panel except 1 that I have to recharge every few months. This time after charging it , it struggles to get back on network. It gets on , suffers with a 20-25 Sec lag, then drops off. I have soft and hard reset many times. All firmware is up to date. Seems fir reasons beyond my understanding that the stupid thing has died. Anyone else had this problem? Any advice would be greatly appreciated

Model: VMC4040P | Arlo Pro 3 Wire-Free Camera
jguerdat
Guru Guru
Guru

Swap cameras around to see if it's the camera or location.

Wighty
Aspirant
Aspirant

Hi jguerdat. Thank you. It definitely no location. 100%. The WIFI strength is very strong and I’ve moved it to various locations. Even if it’s a few feet from my router it still suffers. It acquires, works ( albeit with a very big lag/delay) and then drops off

jguerdat
Guru Guru
Guru

Use the Contact Support link at the bottom here for possible faulty hardware.

Wighty
Aspirant
Aspirant
Cheers, will do. If you’re interested, I’ve just realised that the issue only occurs when I put the camera back into its casing. I.e. no probs with connectivity until it’s put in the casing and than it loses connection
Discussion stats
  • 4 Replies
  • 158 Views
  • 0 Likes
  • 2 In Conversation