Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras

Arlo web portal record and snapshot buttons disabled

Reply
Discussion stats
  • 3 Replies
  • 503 Views
  • 0 Likes
  • 2 In Conversation
Dannybear
Master
Master
Just a heads up to those that find their record and snapshot buttons disabled when using the arlo web portal interface.

Occurs on chrome and edge browsers, clearing cookies and data has no effect.

No issues using the iOS mobile app.
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
StephenB
Guru Guru
Guru

@Dannybear wrote:
Just a heads up to those that find their record and snapshot buttons disabled when using the arlo web portal interface.

Occurs on chrome and edge browsers, clearing cookies and data has no effect.

No issues using the iOS mobile app.

I am not seeing this with Edge (just tried it with both an Ultra and a Pro 2 camera).

View solution in original post

3 REPLIES 3
StephenB
Guru Guru
Guru

@Dannybear wrote:
Just a heads up to those that find their record and snapshot buttons disabled when using the arlo web portal interface.

Occurs on chrome and edge browsers, clearing cookies and data has no effect.


I am not seeing this with Edge (just tried it with both an Ultra and a Pro 2 camera).

StephenB
Guru Guru
Guru

@Dannybear wrote:
Just a heads up to those that find their record and snapshot buttons disabled when using the arlo web portal interface.

Occurs on chrome and edge browsers, clearing cookies and data has no effect.

No issues using the iOS mobile app.

I am not seeing this with Edge (just tried it with both an Ultra and a Pro 2 camera).

Dannybear
Master
Master
Stephen,

Thanks for checking, seems likely at my end then.
Discussion stats
  • 3 Replies
  • 504 Views
  • 0 Likes
  • 2 In Conversation