Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras

Arlo 2 recordings not going to library.

Reply
Discussion stats
  • 12 Replies
  • 247 Views
  • 0 Likes
  • 3 In Conversation
Highlighted
Aspirant
Aspirant

My Arlo Pro 2 has worked great until just a few weeks ago.  All of a sudden my recording are showing up under my devices, next to the settings icon and not my library. I have restarted my base station and my iPhone.  How do I correct this issue.  

Model: VMC4030P | Arlo Pro 2 Wire-Free Camera
Highlighted
Virtuoso
Virtuoso

Are you seeing any recordings in library? The recordings icon for new recordings has always been there and if you select it takes you to the library for just that camera selection. In library try unselecting (the x beside the name)for  that cam such  as door and see if others are there. I always just go to library so I don't run in to that. I think that's what you were talking about. 

Highlighted
Aspirant
Aspirant
Thanks for the quick reply! I have only used the library to access my recording until they quit showing up. Then I noticed they were showing up under the device section. Not sure what you mean by unchecking the cam in library section? Thanks again for any help!!
Highlighted
Virtuoso
Virtuoso

Just to clarify when you say they are now showing up in device section do you mean the symbol with the number of new recordings or the actual recording there? 

Model: VMB4540 | Arlo Pro 3 SmartHub
Highlighted
Aspirant
Aspirant
In the device section, each camera recording shows up. At the bottom right section of each individual camera recording, there is a number in a circle designating the number of recordings for that camera. I have to access the camera recording by way of each individual camera in this section. Each camera video appears as though it is residing in the device section instead of what was previously in the library.
Again, Thanks for the input!
Highlighted
Aspirant
Aspirant

It finally started working properly.  Hopefully this is permanent.

Reset it last week but the problem has reoccured several times since.  

Thanks for the support!

Highlighted
Aspirant
Aspirant

My Arlo just reverted back to storing my videos under the Device section of my Arlo app again.  My camera recordings are not showing up in the library as they used too. When I go to the device section at the bottom left of my home screen, in the individual cameras, I see the number 2  on the right hand section under my front door camera recording, beside the device settings icon ( further to the right).  Once I touch the number 2 my recordings then  transfer to in my library.  IMG_8518.PNGAny help with this would be appreciated!

Model: VMB4000 | Arlo Pro/Pro2 Base Station
Highlighted
Aspirant
Aspirant

My Arlo just reverted back to storing my videos under the Device section of my Arlo app again.  My camera recordings are not showing up in the library as they used too. When I go to the device section at the bottom left of my home screen, in the individual cameras, I see the number 2  on the right hand section under my front door camera recording, beside the device settings icon ( further to the right).  Once I touch the number 2 my recordings then  transfer to in my library.  IMG_8518.PNG

 

 

Any help with this would be appreciated!

Model: VMB4000 | Arlo Pro/Pro2 Base Station
Highlighted
Arlo Moderator
Arlo Moderator

HI @jane27

 

Are you still experiencing tis issue with your library?

Highlighted
Aspirant
Aspirant

I am still having problems with the library not showing all the recordings.  

When I arm the Arlo and then walk around the house, I get all the notifications on the first iPhone screen (with the date and time). However, once I enter access the screen with all the apps, I only have 1 listed.  Once I go into the Arlo app, I only have three videos that show up.

I have replaced my app, I have also reset my base station, and paired the cameras and still have the same problems.

 

Model: VMB4000 | Arlo Pro/Pro2 Base Station
Highlighted
Arlo Moderator
Arlo Moderator

Do you have the latest app version 2/18 installed? Which iphone are you having this issue with?

Highlighted
Aspirant
Aspirant

Yes, I have version 2/18 installe.  I have an iPhone 7 Plus.

Model: VMB4000 | Arlo Pro/Pro2 Base Station
Highlighted
Arlo Moderator
Arlo Moderator

Hi @jane27

 

Please contact the Support Team to further investigate this issue. You will find several options for contacting support in the provided link. Arlo Tech Support

Discussion stats
  • 12 Replies
  • 248 Views
  • 0 Likes
  • 3 In Conversation