Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras|NETGEAR
Reply
Apprentice

Ios Client fine, Web access showing "offline" constantly

Ok my Ios client seems fine (one camera issue I will discuss in another post).

 

But with web win 10  at  arlo.netgear.com/#/cameras will start up ok and within a minute  or two will show all cameras and base off-line. I then have to close web client to get it back, and hten it goes out again.

 

On other symption perhaps related, when I attempt to take still pic from web client I get message of: "timezone_error". No problem taking still with ios client

Model: VMC4030| Arlo Pro Wire-Free Camera
Message 1 of 5
Apprentice

Re: Ios Client fine, Web access showing "offline" constantly

OK more data, the problem appears to be microsoft edge. Problem not occuring on Chrome!

Message 2 of 5
Guru

Re: Ios Client fine, Web access showing "offline" constantly

Edge is not a supported browser. As you found, some things may have problems.

Message 3 of 5
Virtuoso

Re: Ios Client fine, Web access showing "offline" constantly

That problem is apparent and needs to be fixed!  Also fine with Android client.

 

I hate having to log off and log back on, when using a browser.  Waiting will work also, but this is a flaw, NetGear needs to fix.

-Robert
Message 4 of 5
Guru

Re: Ios Client fine, Web access showing "offline" constantly

Actually, what is needed is to use a supported browser.  There are mobile devices not supported, too, but Netgear isn't going to do so because someone is using them.  

 

What would be a better fix is to use HTML5 instead of Flash.  Whether that would solve the Edge problem, I have no idea.

Message 5 of 5