Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras

Static sound/White Noise

Reply
Discussion stats
  • 5 Replies
  • 82 Views
  • 2 Likes
  • 4 In Conversation
Highlighted
Aspirant
Aspirant

I purchased the new Arlo Pro 3 Floodlight yesterday and since doing the update for that all 3 of my Arlo Pro 2 cameras have loud static /white noise when viewed on the app. Can anyone tell me why they are suddenly making this noise? They have been fine up until today. 

Highlighted
Guru Guru
Guru

Start by rebooting your base or hub and rebooting your phone.

Highlighted
Sensei Sensei
Sensei

Is this battery or permanent power?

 

I'm on power and hear a persistent hum when it is connected. Switch off the power and the him stops.

 

It is, though, a quiet hum rather than white noise.

 


Just another user
Arlo hardware: Q Plus, Pro 2 (X2), Pro 3 (X3), Pro 3 Floodlight, Security Light (X2), Ultra (X2), Doorbell, Chime
Highlighted
Aspirant
Aspirant

I am connected with battery only. no power. I have tried rebooting my arlo hub and phone as recommended and it still continues to make the static hum grrrrrrrrrr! Why  why why ? It was working fine before the last update. 

 

Highlighted
Community Manager
Community Manager

JoAustralia1,

 

Could you provide a clip that has the issue so we can better understand what you're experiencing?

 

JamesC

Highlighted
Aspirant
Aspirant

I'm not sure how to send a clip I'm sorry. I will just have to contact customer support on Monday. Thank you anyway. I appreciate your help. 🙂 

 

Discussion stats
  • 5 Replies
  • 83 Views
  • 2 Likes
  • 4 In Conversation