Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras

Re: One camera not recording

Reply
Discussion stats
  • 6 Replies
  • 7806 Views
  • 2 Likes
  • 4 In Conversation
jvet Tutor
Tutor

One camera is not automatically recording when sensing motion. Will record if I manually go live. Other camera working fine. Base station showing  both cameras are paired. Was previously working fine , not sure what has changed. Restarted base station to no avail.

please assist. Thank you.

Model: VMB3000|Arlo Smart Home Security

Accepted Solutions
Highlighted
jvet Tutor
Tutor

Thank you , I've managed to fix the problem by removing the battery from the  camera, removing the device from the system and then setting it up again. 

Read this elsewhere on forums.

its all go again.


All Replies
jvet Tutor
Tutor

Have just used motion detection function to test this and there is no light flashing in response to motion. What now?

Guru jguerdat Guru
Guru

Verify that the camera is armed. The motion detection icon in the Devices tab should be black, not gray.

Highlighted
jvet Tutor
Tutor

Thank you , I've managed to fix the problem by removing the battery from the  camera, removing the device from the system and then setting it up again. 

Read this elsewhere on forums.

its all go again.

Blanker Guide
Guide
Come on Netgear, I'm in the pro2 thread, why do I have to select the pro2 model....

Frustrated. Since one of my cameras stopped recording recently too. This is a pain.
Model: VMC4030P | Arlo Pro 2 Wire-Free Camera
Staplefunk Aspirant
Aspirant
Is this still working nice had the exact same issue. The camera is connected, armed to record motion and is even recording CVR. I followed the steps and it worked for a day and then stopped.
jvet Tutor
Tutor

Yep , Im still good here. 

No idea what caused it. 

Good luck