Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras

J'invite un autre utilisateur mais lorsqu'on ouvre le lien cela n'a pas fonctionné

Répondre
Statistiques de discussion
  • 4 réponses
  • 259 visites
  • 1 compliment
  • 3 en conversation
GuillaumeWR
Guide
Guide
J'invite un autre utilisateur mais lorsqu'on ouvre le lien cela n'a pas fonctionné

Cela me répond que la plate-forme est en maintenance.
4 RÉPONSES 4
StephenB
Guru Guru
Guru

It is a bug Arlo is investigating.

 

There is a workaround here: https://community.arlo.com/t5/Arlo-Pro-2/database-service-currently-down-message/m-p/1848763#M53204

GuillaumeWR
Guide
Guide

Hi Stephen,

 

Thanks a lot for your reply !

 

Though i am not sure... I should copy & paste the 2Nd link and it should work? 

 

Many thanks,

StephenB
Guru Guru
Guru

@GuillaumeWR wrote:

 

Though i am not sure... I should copy & paste the 2Nd link and it should work? 

 


The registration token is unique to the invite request.  You need to copy the link in the email (which will have the format of the first link in the workaound), and transform it to second format.

 

That is, insert this blue part into the link in your email.

https://my.arlo.com/#/login?registrationToken=3479fdhsfjew9fweoifjwifuw9rejdklewejwirewojewej

PaulaB0
Arlo Moderator
Arlo Moderator

Bonjour @GuillaumeWR,


Si le problème persiste malgré la manipulation proposée par @StephenB, je vous prie de le signaler à nos experts du support technique Arlo. La ligne française est ouverte du lundi au vendredi de 9h à 17h30 sans interruption.


Bonne journée,
Paula
Équipe Arlo