Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras

Re: Arlo Ultra (2) No Audio on HomeKit

Reply
Discussion stats
  • 3 Replies
  • 216 Views
  • 0 Likes
  • 2 In Conversation
RhysL
Aspirant
Aspirant

Much like many other users on this forum, I'm not getting audio via HomeKit when not connected to home wifi network.

When I'm on my local wifi network, Everything works fine. The issue happens only when I disconnect from my local wifi and use the cellular data network.

 

Video and Audio works fine on both Local Wifi and Cellular on Arlo App

Video and Audio works fine if streamed by HomeKit when I'm on my local Network

Video Works fine on HomeKit if streamed on (5G) cellular

Audio doesn't work when streamed via HomeKit on (5G) cellular

 

I have removed the Arlo's from HomeKit and reinstalled them.

 

Arlo Bridge = VMB 5000 AU

 

My home internet connection is getting >100mbit down and 20mbit up

Model: VMB5000 | Arlo Ultra SmartHub
3 REPLIES 3
JessicaP
Arlo Moderator
Arlo Moderator

Hi RhysL,

 

Have you tried rebooting your iOS device to see if that may help? Also make sure that you're on the latest iOS version.

RhysL
Aspirant
Aspirant

Yes I have, Also, This is happening on multiple devices.

 

I have seen many people here posting about the same issues but you always seem to advise people to use private messages to solve the issue so the solution is never posted.

 

This is clearly a known issue. What have you been doing with other people to solve it?

JessicaP
Arlo Moderator
Arlo Moderator

I would suggest contacting the Support Team to further investigate this issue. You will find several options for contacting support in the provided link.