Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras

Re: You may be logged into NETGEAR Arlo in a different browser tab.

Reply
Luddy Apprentice
Apprentice
 
Luddy Apprentice
Apprentice

Get yourt crap together Netgear.  How long does this have to go on before you fix the problem.  Using Private mode, in any browser, may work but is not a fix.  Obviously you broke what was wrong and have no idea how to fix it or this wouildn't be dragging on so long.  Repeatedly asking the same questions over and over is not how you troubleshoot a problem that has existed for so long.  Obviously you have all the info needed based on the number of responses and length of time this has gone on.  Great product, crap support.  Sorry but that's the truth.

ensanguined Apprentice
Apprentice

@jguerdatwrote:

Why is it that if Chrome works but IE doesn't, it's an Arlo issue? That sounds like you haven't done what was suggested to fix IE - we don't know because we didn't do it. Of course, it begs the question as to why you're using an insecure browser (IE) in the first place.

 

GF is a whole 'nuther kettle of fish.


Oh so if something works in one browser it must definitely be working in every browser eh? Really? Seriously? Stop your lame jokes. Does your arrogance know no bounds? Is it ever Netgear's fault and not us consumers to you?

 

Seperate topic, but does the fact many of us have to use timers that switch our Arlo Q cameras off every few hours in order for them to actually work our fault also in your twisted mind?

 

What was the purpose of your message anyway? You didn't help at all. You were just looking to increase your post count, as always, right?

janberg Guide
Guide

Why should we do anything? We are the paying customers and it doesn't work because you messed it up. I think it's time to turn to the social media and tell everybody what a mess you get when buying Arlo producrs!

janberg Guide
Guide

In short: You are nuts and the product stinks! PERIOD!

FuzzyWolf Star
Star
Just curious, is it really IE or Edge browser? I don't believe Microsoft is still supporting IE so you can't really expect Netgear to support it as well.
sybersnot Apprentice
Apprentice
I use Firefox and when the initial problem arose I couldn't get on either but after I follow the instructions I deleted all the cookies and browsing history mine have been working fine since. I know what it's like when they don't though so I feel for all of you.
Luddy Apprentice
Apprentice

Microsoft still supports IE so don't buy into the BS of Netgear about IE.  I tried Edge and it also works on my system just like Chrome.  I know a long time ago (at least for VueZone) Netgear only supported IE and said not to use Firefox or Chrome.  On my system now, IE does not work unless in private mode, Chrome and Edge work fine.  Point is Netgear breaks it and thinks it isn't their issue to fix.

 

 

Luddy Apprentice
Apprentice

Maybe Netgear neerds to READ these forums since they are their support forums and have THEIR support staff reply back not people who think they are Netgear employees or who want to up their post count.  I realize forums are also for sharing but somed people are here for other reasons or so it appears based on their replies.

FuzzyWolf Star
Star

My bad, you're right, msft still supports IE. I was assuming they stop supporting it by the times I saw it asking me to use Edge instead. Anyways, tested IE 11 on my system, with no private mode it seem to work.

klb6469 Aspirant
Aspirant

I've tried everything that was suggested to try toresolve the issues. Still not working. The reason I bought this system was to protect my home. It's not working so it's not protecting anything now, is it. I've talked to my lawyer on this issue, and if I have any break-ins while your equipment is suppose to be working, and it DOES'NT, I will file a suite.  

Fix the problem that you caused. Very unhappy customer 

Model: VMB3000 | Arlo Base Station
doydoydoy Aspirant
Aspirant

Un-update it. Broken. Test properly. This is security system software, we should not have to deal with this mess.

Highlighted
BroNutZ Initiate
Initiate

For all those still having issues, check your trusted URLs for your antivirus software.
I found that Kaspersky wasn't allowing me access and was causing my problem.

 

https://community.netgear.com/t5/Arlo/VMB3000-and-Kaspersky-blocking-access-to-Arlo-Website/m-p/1378...

 

Model: VMC4030P| Arlo Pro 2 Wire-Free Cameraarlo.netgear.com | Web Site/App
Luddy Apprentice
Apprentice

The AV issue would not be solution if one browser works and other dont HOWEVER!!!! YOur idea about adding https://arlo.netgear.com/ to Trusted site in IE WORKS!!!!

 

Hey Netgear have a look ... great support youu have there for not recommending this in the first place.

janberg Guide
Guide

Since it's obvious that Arlo is unwilling to fix the problems they created it's about time to turn to social media and let the people know that buying Arlo Netgear products is a total waste of money since the compay doesn't care if their product works or not. It's definitely not the job of the customers to fix a problem the company created that makes the product absolutely useless for many people who bought the product!

By the way, I'm not interestedin getting any "awards" for posting my opinions, I just want my product to work as it did before Arlo "updated" the software!

theowl1971 Aspirant
Aspirant

This worked for me - Kapersky - many thanks. Using Firefox

Model: VMC4030| Arlo Pro Wire-Free Camera
NWIllinoisian Aspirant
Aspirant

Whoever put up the post about listing Arlo as a "safe site" in IE 11, Thank You.

 

Once I added the https://arlo.netgear.com as a trusted site in Internet Explorer 11, I was able to access the cameras and no more error messages or "you may be logged in...."

 

Thanks again and for all those still having trouble, follow the above and hopefuly it works for you also.

Jon82 Initiate
Initiate

Can not log on to site in Chrome or IE or Edge, just returnes me to the log on page. Sometimes Edge InPrivate will but not today. cleared ALL cookies, cache etc. and still the same, added netgear to trusted sites, checked Kasperski and could not find anything there blocking this

Model: VMB3000 | Arlo Base Station
JamesC Community Manager
Community Manager

Jon82,

 

If using Kaspersky, take a look here for a possible solution, you may need to add Arlo as a trusted site: Kaspersky blocking access to Arlo Website

 

JamesC

gifta Aspirant
Aspirant
Issues posting article
Resuna Aspirant
Aspirant

How about getting rid of the silly restriction on simultaneous logins. It was REALLY annoying when I was moving my cameras recently and switching between my laptop and phone. Why do you even do this?

Model: VMC4030P| Arlo Pro 2 Wire-Free Cameraarlo.netgear.com | Web Site/App