Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras

Viewing issue, pixelation, green artifacts etc.

Reply
Discussion stats
  • 1 Reply
  • 2094 Views
  • 0 Likes
  • 2 In Conversation
Highlighted
Aspirant
Aspirant

I just got the 4 Arlo camera/base station bundle and have , not only the green artifacts/vertical lines, but also purple lines, pixelation, gray vertical space, etc.. in 1 of my cameras. I have tried resetting the base station, removing and re-syncing the camera, removing the batteries and replacing, etc. Still have the problem no matter what I do. I am about to pack the whole thing up and return it to the store since I am sure they will not probably just do an exchange for the single camera. By the way, I have cameras that are farther from the base station than this one and they have no problems. I have also placed this camera closer to the base statioin and NADA.

 

Has this problem been resolved or do I have to return the whole thing?? Samples below

 

https://arlo.netgear.com/hmsweb/users/library/share/link/B8D5AD68AB3B9E11_201609

 

 

https://arlo.netgear.com/hmsweb/users/library/share/link/D806FED7C1024F07_201609

 

https://arlo.netgear.com/hmsweb/users/library/share/link/1544C91BCDE8517D_201609

 

 

Highlighted
Community Manager
Community Manager

Shadowboricua,

 

If this issue is exclusive to a single camera and persists in different locations, it sounds like it could possibly be a hardware issue with that camera. Consider contacting the Arlo Support Team to further investigate this issue.

 

JamesC