Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras|NETGEAR

Comunidad Arlo

Aprender, explorar, hacer preguntas y conectar con nuestra comunidad de clientes y expertos.

Estadísticas de la conversación
  • 2 respuestas
  • 2860 vistas
  • 0 kudos
  • 2 en conversación
Autores con más kudos dados
Caught on Arlo Video Contest
Share Video

¡Comparta su video!
¿Capturó algo interesante con Arlo? Compartalo con la Comunidad de Arlo?

Publique un Video
Mensajes publicados con más kudos concedidos
Responder
Highlighted
Aspirant

Base station-"offline"

Hi,

Suddenly the base station (VMB400) stopped working. I am not able to get the power back into the station.

The power chord is connected and I tried different power sources and I still can't get the power on!

Any idea how to fix it.

Thanks!

JGM

Model: Arlo Pro Wire-Free
Mensaje 1 de 3

Soluciones aceptadas
Community Manager

Re: Base station-"offline"

JGMCL,

 

If you're getting no LED behavior, this could indicate a hardware issue with the base or the AC adapter. Have you tried plugging in to a different power outlet?

 

JamesC

Mensaje 2 de 3

Todas las respuestas
Community Manager

Re: Base station-"offline"

JGMCL,

 

If you're getting no LED behavior, this could indicate a hardware issue with the base or the AC adapter. Have you tried plugging in to a different power outlet?

 

JamesC

Mensaje 2 de 3
Aspirant

Re: Base station-"offline"

Hi James,

 

Thanks for your prompt response!

 

I changed the power A/C and it worked.

 

Thank for your help.

 

JGM

Mensaje 3 de 3