Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras
× Urgent: Activate Two-Step Verification
Arlo requires all users to activate two-step verification to continue to access your recordings, devices, and account.
Please enable this feature now. Learn More.

Arlo Pro shows 1% battery life with full battery

Reply
Discussion stats
  • 6 Replies
  • 1502 Views
  • 0 Likes
  • 2 In Conversation
srphayre
Aspirant
Aspirant

I have 3 Arlo Pros and just charged all 3 batteries.

One of my Arlo Pro cameras shows 1% battery charge regardless of the full battery that I put into it.

It still shows as Linked to the Base Station, but I'm worried that if I "Remove Device" I'll never see it again.

I know that the batteries are fully charged.

And this is the only Arlo Pro that is exhibiting the behavior.

HW Version: H7
Firmware: 1.092.0.19_26228

Accepted Solutions
jguerdat
Guru Guru
Guru

Remove and resync the camera.

View solution in original post


All Replies
jguerdat
Guru Guru
Guru

Reboot the base. Better?

srphayre
Aspirant
Aspirant

No change - the other 2 came online again and the third just still shows as low battery.

jguerdat
Guru Guru
Guru

Reinsert the battery and try again.

srphayre
Aspirant
Aspirant

Yes, as stated, have tried 3 known-full batteries with the same result.

jguerdat
Guru Guru
Guru

Remove and resync the camera.

View solution in original post

srphayre
Aspirant
Aspirant

That worked!  It came back with the same name, and all settings the same - and this time with a 100% battery!!

 

Thanks @jguerdat!!!! You got it!