Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras|NETGEAR
Reply
Highlighted
Aspirant

Arlo Base Station clicking noise. Tried fixing by checking cable connection and resetting.

Hi,

I've contacted Arlo support numerous times now and they keep sending me the same templated response and not addressing the issue I have clearly described to them.

My issue is my Arlo Base Station for my Arlo Pro cameras suddenly stopped working. None of the LED lights are lighting up and there's a constant clicking sound coming from the base station, at an interval of just under a second. I've tried everything to fix it, checked the cable connections, used a pin to reset the box etc... Same thing when I plug it back in, clicking noise and no lights, seems to me it's a hardware issue, anyone else have this problem?

Model: VMC4030 | Arlo Pro Wire-Free Camera
Message 1 of 4
Master

Re: Arlo Base Station clicking noise. Tried fixing by checking cable connection and resetting.

Is it less than a year old?

Message 2 of 4
Aspirant

Re: Arlo Base Station clicking noise. Tried fixing by checking cable connection and resetting.

Hi steve_t,
Yes, it's less than a year old, I understand the base station is still under warranty but I'm not sure of the process. The customer support team keep sending me a templated message and ignoring my description of the problem.

Message 3 of 4
Arlo Moderator

Re: Arlo Base Station clicking noise. Tried fixing by checking cable connection and resetting.

Hey liamjobrien,

 

Sorry to hear the problems you're having with your case. The support team responded to you yesterday regarding your case according to our system. Feel free to let me know via private message if you have not heard back from them.

Message 4 of 4