Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras

ARLO PRO USB DRIVE

Reply
Discussion stats
  • 3 Replies
  • 2001 Views
  • 2 Likes
  • 2 In Conversation
itsjosh33
Tutor
Tutor

Hey All,

 

New ARLO member.  Just picked up a 2-set of Arlo Pro Cameras yesterday.  I connected a USB thumb drive (64GB, 3.0) to the base station. Formatted everything and it says "READY".  When I remove the thumb drive and insert in computer the video files are yellow- cant see video- but can hear audio. Anyone run into this problem? Thanks!

Model: VMC4030| Arlo Pro Wire-Free Camera
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
jguerdat
Guru Guru
Guru

Couple of things. Make sure you eject the drive from the base using the Eject button in the base settings. This will prevent file system damage. If needed, do a file system scan when connected to your computer. Also, I suspect you may be on a Mac but in any event the use of the free VLC software is recommended, especially on a Mac.

View solution in original post

3 REPLIES 3
jguerdat
Guru Guru
Guru

Couple of things. Make sure you eject the drive from the base using the Eject button in the base settings. This will prevent file system damage. If needed, do a file system scan when connected to your computer. Also, I suspect you may be on a Mac but in any event the use of the free VLC software is recommended, especially on a Mac.

itsjosh33
Tutor
Tutor
Thanks. I am using a Mac. I will try those things when I get back home.
itsjosh33
Tutor
Tutor

The VLC software seemed to fix the issue. I can see video now. Thanks!