Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras
× Urgent: Activate Two-Step Verification
Arlo requires all users to activate two-step verification to continue to access your recordings, devices, and account.
Please enable this feature now. Learn More.

Pro 4: one camera feed reads 2k and the other pro 4 does not. Why?

Reply
Discussion stats
  • 6 Replies
  • 335 Views
  • 0 Likes
  • 3 In Conversation
Vivsavage97
Aspirant
Aspirant
One arlo 4 pro camera feed reads “2k” in the corner of the video. My other two arlo pro 4 cameras do not. I’ve checked all settings and they are identical and all have fully charged batteries. The only difference is that the camera showing 2k in the feed is a couple of months newer but otherwise same model etc as the others. Any ideas?
Model: VMC4050P/VMC4041P | Arlo Pro 4
jguerdat
Guru Guru
Guru

Are you using auto zoom and tracking or CVR on any cameras? Do you have a subscription for the cameras? Is the Power Management setting set to Best Video?

Vivsavage97
Aspirant
Aspirant
Auto HDR turned on for all cameras. No tracking or auto zoom. All cameras on subscription for arlo smart. Can’t figure it. All cameras set up identically. But one camera feed has a tiny “2K” white image super imposed while the others do not. All cameras set up for “best video.” Appreciate any advice or suggestions.
JamesC
Community Manager
Community Manager

Vivsavage97,

 

Are all of the cameras synced to the same router or are they connected to a different router/access point?

 

JamesC

Vivsavage97
Aspirant
Aspirant
They are all synced to the same router. All settings are identical. Posting a photo with one camera “2K” and the other identical camera with no “2k”
Vivsavage97
Aspirant
Aspirant
Photo
JamesC
Community Manager
Community Manager

Vivsavage97,

 

Please contact the Arlo Support Team to further investigate this issue. You will find several options for contacting support in the provided link.

 

JamesC

 

Discussion stats
  • 6 Replies
  • 336 Views
  • 0 Likes
  • 3 In Conversation