Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras
× Arlo End of Life Policy Notice
To view Arlo’s new End of Life Policy, click here.

Pro 2 recording stopped working

Reply
Discussion stats
  • 2 Replies
  • 236 Views
  • 0 Likes
  • 3 In Conversation
Tanalexander
Follower
Follower

Hello, tried reading through discussions but not finding my specific issue. 

We’ve had the pro 2 for 4+ years with 7 day free recording and recently noticed that recording is working as it used to. We have 5 cameras and all hooked up and working when we view live.

 

1 of 5 cameras records normally with motion/noise detection and notification.

However the other 4 record nothing regardless of settings adjustments and obvious motions in front. 

Appreciate any help! Thanks in advance!

2 REPLIES 2
DannyBearAgain
Master
Master

You could try resetting the cameras by pulling the camera battery for 10sec.

 

You can also power cycle the base station to reset it.

 

Have you checked the motion detection settings in the mode rules?

StephenB
Guru Guru
Guru

@Tanalexander wrote:

We’ve had the pro 2 for 4+ years with 7 day free recording and recently noticed that recording is working as it used to. We have 5 cameras and all hooked up and working when we view live.

 

1 of 5 cameras records normally with motion/noise detection and notification.

However the other 4 record nothing regardless of settings adjustments and obvious motions in front. 


I suggest first confirming that you can make manual recordings while viewing the cameras live.

 

Then move on to the motion detection test for the misbehaving cameras.  Maybe restart the base and remove/insert the batteries on these cameras before doing that test.

Discussion stats
  • 2 Replies
  • 237 Views
  • 0 Likes
  • 3 In Conversation