Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras

Reply
Discussion stats
  • 7 Replies
  • 902 Views
  • 0 Likes
  • 2 In Conversation
AZMF
Aspirant
Aspirant

I changed my router to an Eero and reconnected Arlo base station to new network.  I have the Arlo app installed on two different iPhones.  One phone's app found the camera, the second did not.  I have uninstalled and reinstalled the app on second phone but still no camera.  Any and all suggestions welcome.

7 REPLIES 7
ShayneS
Arlo Moderator
Arlo Moderator

Hi @AZMF

 

Is this a granted access account having an issue, or is this the admin account on both phones?

 

AZMF
Aspirant
Aspirant

It is a granted access account that never had this problem in the past.

 

ShayneS
Arlo Moderator
Arlo Moderator

Have you tried to remove the account & re-add it?, And/or remove access to the specified device & re-add access?

AZMF
Aspirant
Aspirant

I have removed and reinstalled the app.  I haven't tried to remove and regrant access.  I will give that a try.  Thanks

AZMF
Aspirant
Aspirant

Removing and re-granting access worked and I now have the camera on the app.  However, there are no alerts coming across on second phone.

AZMF
Aspirant
Aspirant

It would help if I had gone into the phone's settings and allowed for notifications.  Voila, it works.  Thank you for your assistance Shane S.

ShayneS
Arlo Moderator
Arlo Moderator

@AZMF

 

You are welcome!

 

I am glad we could resolve the issue for you. Have a good weekend.

Discussion stats
  • 7 Replies
  • 903 Views
  • 0 Likes
  • 2 In Conversation