Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras

Arlo Pro 2 not being recognized and failed to connect

Reply
Discussion stats
  • 3 Replies
  • 861 Views
  • 1 Like
  • 2 In Conversation
searchers
Aspirant
Aspirant

One week ago, all my 5 outdoor cameras stopped working. Three have batteries (fully charged), and two are powered by wire plus battery. I clicked "remove device" for one of my cameras, then resynced it by the base. My system will not recognize the camera anymore. I clicked "add devise", but the camera is still not recognized.

All of my cameras are not working, even on live view.

Model: VMC4030P | Arlo Pro 2 Wire-Free Camera

Accepted Solutions
jguerdat
Guru Guru
Guru

It may be that the fastest thing to try is to reset the system. Remove everything from Settings, My Devices. Use the Add Device button (web) or + (app) to claim the base. Sync the cameras. Update firmware as you go if prompted.

View solution in original post


All Replies
searchers
Aspirant
Aspirant

Continuing my problem with all 5 cameras not working for the past week, when I click "Live View" on any camera, I get a"Failed to Connect" message on the screen after 10 seconds.

Model: VMC4030P | Arlo Pro 2 Wire-Free Camera
jguerdat
Guru Guru
Guru

It may be that the fastest thing to try is to reset the system. Remove everything from Settings, My Devices. Use the Add Device button (web) or + (app) to claim the base. Sync the cameras. Update firmware as you go if prompted.

View solution in original post

jguerdat
Guru Guru
Guru

What have you tried? Details.

Discussion stats
  • 3 Replies
  • 862 Views
  • 1 Like
  • 2 In Conversation