Arlo|Smart Home Security|Wireless HD Security Cameras

Intermittent Arlo Baby Camera Disconnections

Reply
Discussion stats
  • 2 Replies
  • 1963 Views
  • 1 Like
  • 2 In Conversation
UmbranoS
Initiate
Initiate
If app (on sony & Iphone) is keept open it will randomly loose connection and start buffering.
 
Opening up the app can at times be extremly difficult. It will say that the camera is not connected or not turned on or it will just enlessly buffer. After restarting the app or webpage numerous times it will work, but sometimes it can take up to 10-15 minutes (this can be after recieveng an alert of movement or sound and we will have to manually check instead). During this time the camera will still be on and playing music.
 
Sometimes when opening up the app I will get sound but no image.
 
I have tried different troubleshootings including moving the router closer and moving other electronics out of the way.
 
I use a Sony Xperia Z5 Premium and stationary pc to connect to the camera.
The camera is shared with my wife and she connects with iphone 7 or laptop.
 
Machine Version 7
Firmware1.8.4.5_18322
 
2 REPLIES 2
JamesC
Community Manager
Community Manager

UmbranoS,

 

Do you see this behavior when streaming locally (connected to the same network as the Arlo Baby) or when streaming with your mobile data connection (remote). Or does this happen regardless of where you're connecting to the stream?

 

JamesC

UmbranoS
Initiate
Initiate

Regardless of how I'm connected.

Discussion stats
  • 2 Replies
  • 1964 Views
  • 1 Like
  • 2 In Conversation